úterý 19. srpna 2014

Maximus resort Brno

V pondělí jsme se po pracovním víkendu s přítelem vydali trošku zrelaxovat do hotelu Maximus v Brně. Nachází se u Brněnské přehrady a okolo je krásná příroda.

Maximus resort nabízí ubytování s krásnou restaurací a mimo jiné můžete využít i tenisové kruty, bowling nebo welllness a spa centrum. My jsme využili letního ceníku a šli jsme na hodinku a půl do bazénu a saun. Maximus resort nabízí i privátní koupele a masáže, ale to třeba někdy jindy :).


 Na recepci Vám v ceně zapůjčí osušku a prostěradlo. Ve wellnes a spa můžete jít do velkého bazénu, který je společně s výřivkou v jedné místnosti. Všechny funkce bublinek a masáží si v bazénu i sauně pouštíte podle sebe. Takže žádné čekání až Vám jako ve většině bazénů bublinky zapnou :)).  Poté se můžete přesunout do části se saunami.


V saunové části je místnost na převléknutí z plavek, kde přes sebe jen hodíte prostěradlo a pak už je jen na Vás jakou saunu si vyberete. My s přítelem jsme si zamilovali Tropickou. Krásně voněla po citrónu a byla nám ze všech nejpříjemnější. Naopak nejmíň se nám líbilo v Turecké. Ta mi něčím smrděla a bylo v ní strašné vlhko a mlha. Chápu, že to tak mělo nejspíš být, ale každému sedne něco jiného :). Na ochlazení je v saunové části několik sprch s různými typy osvěžení. Pro odvážlivce je tu i vědro s ledovou vodou nebo jen mísa s ledovou tříští, kterou jsem si oblíbila já.  

Odpočinout si pak můžete jít do relaxační místnosti, kde si na baru můžete objednat něco k pití nebo něco malého k zakousnutí. 

Nám se v Maximusu moc líbilo a určitě plánujeme další návštěvu :)!



1 komentář: